Vyhľadávanie





V ponuke je 65 nehnuteľností.

Predáme rodinný dom - Maďarsko - Harsány

Cena:
279 000,00 €
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Okres: Miskolci
Obec: Harsány
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 6
Podlahová plocha: 160 m2
Plocha pozemku: 10000 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: M959
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Výnimočná ponuka!!!!!

Ponúkame na predaj nadštandartný rodinný dom - rezidenciu - Maďarsko - Harsány. Predmetná nehnuteľnosť je vhodná aj na podnikanie. Harsány je dynamicky rastúca obec s agilnými vedúcimi v samospráve, s veľmi dobrými prírodnými podmienkami. Je tu k dispozícii dobrodružný park, jazdecká škola, obľúbené jazero s rybolovom. Pre podnikateľov je tu veľa výziev vďaka vynikajúcim podmienkam prostredia. Je tu možnosť rozšírenia všemožných činností - napr. letných táborov, vidiecka turistika....

V nádhernom prostredí na pozemku 10000m2 je na  predaj jedinečný dom o ploche 160m2.  Postavený bol v roku 1994 z kvalitných materiálov tehál  porotherm, s veľmi dobrými obytnými priestormi. Z chodby v pravo je kuchyňa s dennou miestnosťou, v ľavej časti sú všetky ďaĺšie izby. Vo veľkej obývacej izbe sú na zákazku vyrobené atraktívne izolované eurookná s dvojitým zasklením, ktoré poskytujú nádherný pohľad na okolitú stráň a prírodu. Jedálenský stôl poskytuje dosť priestoru pre celú rodinu, je tu možnosť podávania pokrmov pre domácu pani, cez okienko z kuchyne. Kuchynská linka s pultom poskytuje komfortné možnosti pri varení a kuchynských prácach. Štyri izby sa hodia pre spálne a detské izby, tu je kúrenie zabezpečené radiátormi. Tri izby sú orientované na juh, tu sa príjemne zobúdza pri rannom slniečku, jedna izba a veľká kúpelňa sú orientované na sever. V kúpelni sú 2 umývadlá, čo umožňuje pohodlné pripravovanie pre bývajúcich, je tu pračka, bidet, WC.V technickej miestnosti je bojler na teplú vodu, systém pre slnečné kolektory, plynový kotol, ešte jedno sprchovacie miesto a WC. Z chodby je ešte možnosť ísť do komory. Na pozemku je veľa stromov, čo zabezpečí kompletnú vitamínovú výživu pre celú rodinu:orechy, jablone, hrušky, slivky, čerešne, višne, ďalej tu rastie veľa byliniek....V dennej miestnosti, kuchyni a kúpelni je dlažba, v izbách sú na podlahe položené koberce. V dennej miestnosti a kuchyni spríjemňuje zimné dni podlahové kúrenie a nádherná kachľová pec. Samozrejme kúrenie je možné zabezpečiť aj plynovým kotlom. V samostatnej vedľajšej budove , ktorá má 50m2 sú 2 izby, voda, elektrina a kachľová pec, ktorá zabezpečuje kúrenie. Okná sú aj v tomto prípade vyrobené na mieru.V 100m2 veľkej hospodárskej budove je voda, elektrika bola vytvorená jedna izba pre ošetrovateĺa. Zoznam miestností:denná miestnosť, kuchyňa, 4izby, kúpelňa, WC, technická miestnosť, komora . Vedľajšia budova: 2 izby. Hospodárska budova: 1 izba, voľný priestor pre zvieratá.Obrovský pozemok , samotný objekt poskytujú nádherný pohľad, ďalej vedľajšia budova a hospodárska budova vhodná pre jazdectvo, dávajú obrovskú príležitosť aj podnikaniu, ktoré vie zužitkovať tieto prednosti. Ďalej je tu možnosť pre rodinu, ktorá má rada prírodu, alebo chce gazdovať bez chemických prímesí...  Pivnica je na dvore, v zemi cca 10m2.
Zabezpečujeme kompletný právny servis v Maďarsku, pomoc pri prepisoch energií s dlhoročnými skúsenosťami pri predaji nehnuteĺností v Maďarsku. V CENE VŠETKY NÁKLADY SPOJENÉ S PREVODOM NEHNUTEĽNOSTI.

V prípade, ak vás ponuka zaujala, volajte tel.č.:0905361699.Kompletnú ponuku si môžete pozrieť na stránke vitoreal.sk V prípade, ak vám nedvíham telefón, som pracovne zaneprázdnená, zavolám vám naspäť hneď, ako to bude možné.

Maklér:

makler
Maklér:Markovičova Daniela
Telefón:0905361699
E-mail:dmarkovicova-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...