Vyhľadávanie





V ponuke je 65 nehnuteľností.

VITOREAL- na prenájom obchodné priestory na Alžbetinej ul.

Cena:
650,00 €/mesiac
Kraj: Košický kraj
Okres: Košice I
Obec: Košice-Staré Mesto
Ulica: Alžbetina
Kategória: Komerčné a prevádzkové priestory
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Počet miestností: 3
Podlahová plocha: 60 m2
ID inzerátu: 1443
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na prenájom obchodné alebo kancelárske priestory na ulici Alžbetina mestká časť Košice-Staré Mesto. Priestory sa nachádzajú na frekventovanej ul. v centre mesta. Priestory sú priestranné, vypratané. Sú tam 2 priestranné miestnosti, jedna spojovacia chodba, kuchyňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom, kumbal. Zrekonštruované sú okná, talianska dlažba, drevené podlahy. K priestoru patria 2 parkovacie miesta na dvore. Vchod je  z ulice. Plocha: úžitková 60m2. Zabezpečenie alarmom. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia.Výhody: slnečný.

Fotky ktoré su pri inzeráte boli robené v prevádzke salónu krásy, ktorý bol posledný nájomca. Zvyšne fotky sú zo súčastného stavu. Vhodné na prenájom pre obchodnú prevádzku, kancelárie, sídlo firmy, kadernícky alebo masážny salón.

Cena 650,- €/m.

Možna dohoda na cene.Cena nehnuteľnosti je kompletná a uvádzana vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Aktuálnu výšku provízie nájdete v cenníku realitnej kancelárie. V stanovenej provízii je zahrnutý kompletný právny servis. 

Maklér:

makler
Maklér:Viktória Brozová
Telefón:0915881382
E-mail:vitoreal-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...