Vyhľadávanie





V ponuke je 65 nehnuteľností.

PREDANÉ - EXKLUZÍVNE Predáme 1 izbový, tehlový byt s balkónom - novostavba

Cena:
42 000,00 €
Kraj: Prešovský kraj
Okres: Poprad
Obec: Svit
Ulica: Nová
Kategória: Byty
Druh: 1 izbový byt
 
Podlahová plocha: 40 m2
Stav objektu: novostavba
Na poschodí: 1
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: M813
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PREDANÉ - EXKLUZÍVNE - JEDINE U NÁS - Ponúkame na predaj pekný, 1 izbový, tehlový  byt s balkónom na vyvýšenom prízemí/4 - Svit - Nová ul. Byt je v bytovke, ktorá bola daná do užívania cca v r. 2003, jedná sa o novostavbu, čo zabezpečuje štandart dnešnej doby a nie je nutná rekonštrukcia - plávajúce podlahy, plastové okná, dlažba v sociálnych miestnostiach a kachličky, rozvody elektriny,  vody,plynu, odpady, kuchynská linka , elektrický šporák s rúrou, zabudovaný digestor,  zeteplený balkón.  Bytový dom má vlastnú plynovú kotolňu, čo zabezpečuje kúrenie bez navýšených nákladov. K bytu patrí pivnica. Veľké plus tohto bytu je lokalita s výbornou občianskou vybavenosťou a nádherný výhľad na naše veľhory - Tatry. Blizko je cyklistický chodník, spájajuci Svit s Popradom  , ZŠ, materská škola, obchod, blízko je zastávka MHD.

   V prípade, ak vás ponuka zaujala, volajte tel.č.:0905361699. Kompletnú ponuku si môžete pozrieť na stránke vitoreal.sk V prípade, ak vám nedvíham telefón, som pracovne zaneprázdnená, zavolám vám naspäť hneď, ako to bude možné.

Maklér:

makler
Maklér:Markovičova Daniela
Telefón:0905361699
E-mail:dmarkovicova-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...