Vyhľadávanie





V ponuke je 65 nehnuteľností.

PREDANÉ - Predáme 2 izbový, bezbariérový, tehlový byt

Cena:
54 000,00 €
Kraj: Košický kraj
Okres: Košice I
Obec: Košice-Sever
Ulica: Gerlachovská
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 52 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Na poschodí: 1
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: M615
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PREDANÉ- EXKLUZÍVNE - JEDINE U NÁS -Ak hľadáte bývanie, v Košiciach, kde nebudete rušení hlukom mesta, možno ste ho práve našli:   Predáme 2 izbový, bezbariérový, tehlový byt - Košice - Sever - sídlisko Podhradová- Gerlachovská ul. Byt má 52m, je na prízemí, prebehla v ňom čiastočná rekonštrukcia: jadro, plastové okná, plávajúce podlahy, nová kuchynská linka, menená elektrika v chodbe a kuchyni, stierky so sieťkou v kuchyni a chodbe, dlažba, kúpelňa, je to teplý byt...  tichá lokalita, takmer rodinné prostredie, v okolí: MŠ,ZŠ, MHD, obchodné centrum, výhľad do dvora, odkiaľ je umožnený bezbariérový prístup, v centre meste ste cca za 5 min. jazdy autom.V prípade záujmu je byt možné predať aj s celým zariadením.

youtube.com/watch?v=xnrRxhJ4eoo&feature=youtu.be

V prípade, ak vás ponuka zaujala, volajte tel.č.:0905361699. Kupujúci získa praktický darček do domácnosti od maklérky.Kompletnú ponuku si môžete pozrieť na stránke vitoreal.sk V prípade, ak vám nedvíham telefón, som pracovne zaneprázdnená, zavolám vám naspäť hneď, ako to bude možné.

Maklér:

makler
Maklér:Markovičova Daniela
Telefón:0905361699
E-mail:dmarkovicova-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...