Vyhľadávanie





V ponuke je 15 nehnuteľností.

Exluzívne na predaj rodinný dom v obci Dargov, 30 KM od KE

Cena:
195 000,00 €
Kraj: Košický kraj
Okres: Trebišov
Obec: Dargov
Ulica: Hlavná
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Počet miestností: 6
Podlahová plocha: 240 m2
Plocha pozemku: 1000 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 1562
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Krásna lokalita obklopená lesom a lúkami.

Obec len 30 km od Košíc s výbornou dostupnosťou a napojením na diaľnicu.

Veľký priestranný dom s krásnou záhradou.

To všetko nájdete v ponuke predaja dvojgeneračného rodinného domu v obci Dargov na ulici Hlavnej. Plocha: úžitková 240m2, zastavaná 120m2, pozemku 1000m2.

Rodinný dom bol postavený v roku 1956 z kameňa. V roku 2000 sa postavila nadstavba na pôvodný dom a vznikol tak poschodový dvojgeneračný rodinný dom. 

Na prízemí sa nachádzajú 2 izby, priestranná obývačka, veľká kuchyňa, kúpeľňa (rekonštruovaná v r. 2017) so sprchovým kútom, komora a toaleta. Prízemie je v pôvodnom stave.

Na poschodí sú 2 izby, priestranná obývačka, veľká kuchyňa s terasou, kúpeľňa s rohovou vaňou a samostatná toaleta. Poschodie je 20 ročná stavba.

V suteréne sú dve pivnice.

Súčasťou domu je ešte sklad (jednoduchou úpravou možnosť vytvorenia ďalšej izby na prízemí), bývalý chliev, garáž a vonkajšia toaleta. Na pozemku sa ešte nachádza murovaný chlievok, plechový sklad, záhradný domček a koterec pre psov.

Prízemie domu je postavené z kameňa (čo zaručuje výbornú klímu), poschodie je postavené z tvárnic. Strecha je betónová škridla zn. Bramac. Okná na poschodí a na prízemí v 2 izbách sú eurookná a na prízemí v 1 izbe a v kuchyni plastové okná. Elektrina od hlavného rozvodu a na poschodí domu je nová. Kúrenie je ústredné plynovým kotlom cez hliníkové radiátory. Radiátory sú napojené aj na rozvod z krbu umiestneného na chodbe, ktorý vie temperovať dom v prechodnom období. Na poschodí sú drevené parkety a na prízemí je kombinácia betónovej a drevenej podlahy.

Dom je napojený na elektrinu, plyn, obecný vodovod, optický kábel a odpad je vedený do betónovej žumpy. Obec nemá kanalizáciu. Pri dome je aj vlastná studňa.

Pozemok je oplotený, rovinatý a upravený s vysadenými ovocnými stromami a orechom. 

V blízkosti sú lesy, futbalové ihrisko, na susednej ulici je škôlka, kostol. V obci je malý park, obecná posilňovňa, obchod, tenisové kurty, bowling, reštaurácia a ďalšie.

Obec Dargov má dobru polohu a má výbornú dostupnosť do všetkých okresných miest v okolí (Košice, Trebišov, Michalovce, Vranov N/T). Je vzdialená od všetkých týchto miest len 30 km. Autobusové linky premávajú každých cca 30 min. oboma smermi. 

Výhody: slnečný, tiché prostredie, škola, škôlka, dielňa, turistika, cykloturistika, krb. Cena 195 000 €

Možná dohoda na cene. Cena nehnuteľnosti je kompletná a uvádzaná vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. V stanovenej cene je zahrnutý kompletný právny servis a poplatky potrebné pri prevode nehnuteľnosti. Taktiež vybavenie hypotéky podľa požiadaviek klienta.

Maklér:

makler
Maklér:Viktória Brozová
Telefón:0915881382
E-mail:vitoreal-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.