Vyhľadávanie





V ponuke je 65 nehnuteľností.

Ponúkame na predaj 2 izbový byt zariadený na Ovručskej ulici v Košiciach

Cena:
58 000,00 €
Kraj: Košický kraj
Okres: Košice III
Obec: Košice-Dargovských hrdinov
Ulica: Ovručská
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 58 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 1
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 678
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PREDANÉ

 2-izbový byt. Ovručská ul., Košice - Dargovských hrdinov, 1.posch., 58 m2, bytový dom je zateplený, vchod je na magnetický kľúč, vchod je osvetlený (pohybový senzor), v celom dome je bezpečnostný kamerový systém.
Byt je po kompletnej, staršej , rekonštrukcii.V rámci rekonštrukcie bola loggia upravená, ako súčasť bytu so zasklením. V prípade potreby je možnosť úpravy do pôvodného stavu. V byte sú  bezpečnostné dvere, bezpečnostný systém, dlažby, plávajúce podlahy, plastové okná, znížené stropy, murované jadro. Členenie bytu - chodba s veľkou vstavanou skriňou, samostatné WC, samostatná kúpeľňa s veľkou rohovou vaňou, práčkou a sanitou, veľká kuchyňa vybavená spotrebičmi (plynový sporák, elektrická rúra, chladnička, mikrovlnka) a 2 veľké samostatné izby zariadené nábytkom (možno čiastočne odzariadiť, podľa dohody).
Parkovanie pred domom, výťah. Výborná lokalita blízko lesoparku, v okolí kompl. občianska vybavenosť (do 5 min.): škôlky, školy, obchody, poliklinika, MHD.

V prípade, ak vás ponuka zaujala, volajte tel. č. 0905361699. Kupujúci získa praktický darček do domácnosti od maklérky.

Maklér:

makler
Maklér:Markovičova Daniela
Telefón:0905361699
E-mail:dmarkovicova-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...