Vyhľadávanie





V ponuke je 65 nehnuteľností.

PREDANÉ Ponúkame na predaj dom v Dargove iba 30 km od Košíc

Cena:
128 000,00 €
Kraj: Košický kraj
Okres: Trebišov
Obec: Dargov
Ulica: Pod Dubinami
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: pôvodný stav
Podlahová plocha: 180 m2
Plocha pozemku: 1480 m2
Energ. certifikát: Nemá
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 1521
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PREDANÉ !!

- dom iba 25 min od centra mesta Košíc a 10 min od diaľničného privádzača Bidovce

- pokojná, čistá a dobre občiansky vybavená obec s autobusovým spojením každú pol hodinu

- veľký dom so zaujímavým pozemkom, vhodným na výstavbu ďalšieho domu

- obec uprostred krásnej a čistej prírody bez znečisteného vzduchu.

Ponúkame Vám na predaj  rodinný dom v čistej a pokojnej obci Dargov na ul. Pod Dubinami.  Pozemok má výmeru 1480 m2, zastavaná plocha domu je  120 m2, užiitková plocha domu 200 m2.


Pôvodný jednopodlažný dom bol postavený okolo r. 1957, má 2 samostatné izby, kuchyňu, kúpeľňu a komoru. Postavený je z kameňa, strecha bola okolo r. 1980 menená, ale je eternitová a je vo veľmi dobrom stave, bez potreby akútnych opráv. V dome boli vymenené plastové okná, ináč je v pôvodnom stave. 

V roku 1980 bol pristavený druhý dvojpodlažný dom, ktorý je v interiéry prepojený s pôvodným domom. V dome sú 3 izby, komora, toaleta a garáž. Dom je v pôvodnom stave, je postavený s kvádrov a strecha je plochá plechová.

Pôvodný dom je podpivničený a v pivnici sa nachádza plynový kotol aj kotol na drevo. Vykurovanie v celom dome je ústredné plechovými radiátormi, voda je zavedená aj obecná aj z vlastnej studne a môžete si ju prepínať.

Dom je napojený na plyn, elektrinu (230/400V), obecný vodovod, odpad je do vlastnej žumpy. Na plote je privedená optická prípojka, ktorú vám operátor pripojí do domu bezplatne.

Pozemok je čiastočne rovinatý a čiastočne mierný svah, na záhrade je vysadených množstvo rodiacich ovocných stromov a kríkov.


Obec Dargov je dobre situovaná obec na ceste I. triedy s výbornou dostupnosťou do 30 km do všetkých okresných miest v okolí ( Košice, Trebišov, Michalovce, Vranov nad Topľou). Cez obec prechádzajú všetky autobusy (každých cca 30 min. do / z Košíc). Obec má novú škôlku, ihrisko, workoutové ihrisko, posilňovňu, kultúrny dom , park, obchod, tenisové kurty, bowling, reštauráciu, pizzeriu, autokrosový areál, krásnu prírodu pod Slanskými vrchmi vhodnú na turistiku a hubárčenie.



Cena 128 000 € + možná dohoda

Cena nehnuteľnosti je kompletná a uvádzana vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. V stanovenej cene je zahrnutý kompletný právny servis a poplatky potrebné pri prevode nehnuteľnosti. Taktiež vybavenie hypotéky podľa požiadaviek klienta.







Maklér:

makler
Maklér:Viktória Brozová
Telefón:0915881382
E-mail:vitoreal-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...