Vyhľadávanie





V ponuke je 65 nehnuteľností.

PREDANÉ Ponúkame vám na predaj EXKLUZÍVNE chatu vo Vyšnej Hutke

Cena:
59 900,00 €
Kraj: Košický kraj
Okres: Košice - okolie
Obec: Vyšná Hutka
Kategória: Chaty a rekreačné objekty
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 75 m2
Plocha pozemku: 321 m2
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 1519
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PREDANÉ !!!!

Krásne a tiché prostredie pri rieke, ale v dostatočnej vzdialenosti. Priestranný slnečný pozemok, len 10 km od Košíc vám zaručuje príjemné trávenie voľného času s rodinou. S dokončením pripojenia chaty na vodu a vybudovaním kúpeľne je vhodný aj na celoročné bývanie.

Pozor !!!

Fotografie izieb po rekonštrukcii so zariadením sú ilustračné a zobrazujú možnosti rekonštrukcie prízemia chaty, ktorá je teraz rozbitá a pripravená na rekonštrukciu. Viac fotiek na stránke realitnej kancelárie VITOREAL.

Týmto Vám ponúkame na predaj murovanú chatu, resp. chalupu, alebo rekreačný domček v obci Vyšná Hutka. Nachádza sa v záhradkarskej časti, s prístupom z obecnej asfaltovej cesty. Pozemok je z polovice rovina a z polovice svah. Chata je postavená do svahu. 

Plocha: úžitková 75m2, zastavaná 67m2, pozemku 321m2.

Chata má 2 podlažia a je čiastočne podpivničená. Z boku chaty je pribudovaný priestor na altánok, prípadne ďalšiu izbu. 

Na prízemí sa nachádza terasa, chodba, kuchyňa a priestor pripravený na kúpeľňu a toaletu. Na poschodí je veľká izba s balkónom a výstupom na veľký pôjd (možnosť ďalšej izby). Na poschodie vedie plnohodnotné schodisko.

Chata je z vonku kompletne zateplená, má vymenené plastové okná. Zrekonštruované je aj schodisko a horná izba. Na prízemí je kuchyňa bez pripojenia na vodu. Je tu samostatný priestor, v ktorom bola plánovaná kúpeľňa a toaleta. Momentálne je tam len suché WC (murovaná latrína).

Chata je napojená na elektrinu, voda zo studne je privedená len do pivničnej časti. Pozemok je oplotený.

Cena 59 900 €

Možná dohoda na cene. Cena nehnuteľnosti je kompletná a uvádzaná vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. V stanovenej cene je zahrnutý kompletný právny servis a poplatky potrebné pri prevode nehnuteľnosti. Taktiež vybavenie hypotéky podľa požiadaviek klienta.

Maklér:

makler
Maklér:Viktória Brozová
Telefón:0915881382
E-mail:vitoreal-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...