Vyhľadávanie





V ponuke je 65 nehnuteľností.

PREDANÉ Exluzívny nízkoenergetický 3 i byt v Trebišove

Cena:
115 000,00 €
Kraj: Košický kraj
Okres: Trebišov
Obec: Trebišov
Ulica: Cukrovarská
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 75 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 1
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 1518
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PREDANÉ !!!!

Hľadáte nízkonákladový byt s modernými technológiami ?

Byt v okresnom meste, ale mimo ruchu mesta?

Byt so záhradou a terasou s nádherným výhľadom ?

Parkovať pod oknom na dvoch vyhradených miestach ?

Obávate sa zvyšovania cien energii?

Nehľadajte! Už ste našli! :)

Ponúkame Vám na predaj 3 i byt v Trebišove na Cukrovarskej ul..

Bytový dom je dvoj vchodový so štyrmi bytmi vo vchode (na predaj sú 4 byty nachádzajúce sa v jednom vchode). Nakoľko sa začal predaj týchto bytov má každý možnosť si vybrať poschodie, veľkosť prípadne pričleniť podkrovie na mezonetové bývanie. Možnosť dispozičnej zmeny na 2 i byt, prípadne spojenia dvoch bytov na 5 i byt.

Bytový dom je po rekonštrukcii, kde boli na spoločnej chodbe vymenené dvere, okná, nové omietky, bola namaľovaná strecha a fasáda, nové rozvody elektriny, vody a kanalizácie. Voda je z vlastnej vŕtanej studne, odpad je do mestkej kanalizácie s novým prečerpávacím čerpadlom.

Celková plocha bytu je 75 m2 z toho byt má 64 m2 a pivnica má 11 m2. K bytu patrí aj veľká terasa s výmerou 11 m2 a výhľadom do parku. K bytu patrí aj podiel na pozemku s výmerou 834 m2. V cene každého bytu sú aj 2 parkovacie miesta na vlastnom pozemku.

Byt je po kompletnej rekonštrukcii dokončenej v roku 2021, pri ktorej boli urobené kompletné nové omietky, sadrokartónové stropy, podlahy, plávajúce podlahy, dlažby, plastové okná (izolačné 3 sklo), nové interiérové dvere s oblôžkami. V bytoch sú urobené úplne nové rozvody vody, elektriny a odpadu. Vykurovanie v celom byte je podlahové a v kúpeľni je aj radiátor.

Vykurovanie a ohrev teplej vody v bytovom dome je riešené moderným a nízko nákladovým tepelným čerpadlom zem-voda. Tepelné čerpadlo sa môže využívať celoročne to znamená, že v zime zabezpečuje kúrenie a v lete ho môžete využívať ako klimatizáciu. 

Odvetrávanie bytu je riešené rekuperáciou, pri ktorej sa vám vzduch privádzaný z vonku čistí a otepľuje, čo vám šetrí ďalšie náklady.

Sú predpokladané nízke prevádzkové náklady na byt (do cca 100 € nakoľko sa platí iba spotrebovaná elektrina a fond opráv (vlastný správca).

V galérii na stránke vitoreal.sk je návrh interiéru bytu.

Kompletná cena za byt  aj s príslušenstvom je 115 000 €

Cena nehnuteľnosti je kompletná a uvádzana vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Aktuálnu výšku provízie nájdete v cenníku realitnej kancelárie. V stanovenej provízii je zahrnutý kompletný právny servis a poplatky potrebné pri prevode nehnuteľnosti. Taktiež vybavenie hypotéky podľa požiadaviek klienta.

Maklér:

makler
Maklér:Viktória Brozová
Telefón:0915881382
E-mail:vitoreal-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...