Vyhľadávanie





V ponuke je 65 nehnuteľností.

PREDANÉ !! - predáme zrekonštruovaný RD v Zdobe

Cena:
160 000,00 €
Kraj: Košický kraj
Okres: Košice - okolie
Obec: Sady nad Torysou
Ulica:
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Počet miestností: 3
Podlahová plocha: 175 m2
Plocha pozemku: 1039 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 216
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PREDANÉ !! 

Ponúkame Vám na predaj dom v obci  Sady nad Torysou časť Zdoba. Plocha: úžitková 175m2, pozemku 1039m2.Dom sa nachádza v nezáplavovej časti a obec je cca 4 km od Košíc.

Prízemie domu je po kompletnej rekonštrukcii (podlahové kúrenie, euro-okná, krb s prieduchmi do miestností, sadrokartóny,...) Poschodie je novostavba (krytina Bramac, tehly Porotherm, euro-okná,strešné okná Velux,...). Izby sú priestranné, prevažne 5x5 metrov. V dome je: 2x spálňa, 2x kúpeľňa, 2x WC, šatník, kotolňa, predsieň, obývačka, kuchyňa + časť domu, ktorú je možné rekonštruovať a získať nové izby. Dom je podpivničený z 1/3, má upravenú záhradu s výsadbou, parkovanie pre 4 automobily, elektrickú bránu, satelitné pripojenie SkyLink, zabezpečovací systém Jablotron.

IS: voda, elektrina, plyn, studňa. Kúrenie- plynový kotol, krb. V dome nie je nutné nič rekonštruovať, možné bývať ihneď. 

Výhody: luxusný, slnečný, tiché prostredie, škola, škôlka, dieľňa, altánok. Cena 160 000 €

Možna dohoda na cene.Cena nehnuteľnosti je kompletná a uvádzana vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Aktuálnu výšku provízie nájdete v cenníku realitnej kancelárie. V stanovenej provízii je zahrnutý kompletný právny servis a poplatky potrebné pri prevode nehnuteľnosti. Taktiež vybavenie hypotéky podľa požiadaviek klienta. Viac informácii prípadne dohodnutie obhliadky na t.č. 0915 881 382. Ďalšie zaujímavé ponuky na www.vitoreal.sk

Maklér:

makler
Maklér:Viktória Brozová
Telefón:0915881382
E-mail:vitoreal-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...