Vyhľadávanie





V ponuke je 65 nehnuteľností.

PREDANÉ - rodinný dom - Maďarsko - Vilmány- LEN SA NASŤAHOVAŤ

Cena:
39 000,00 €
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Okres: Abaúj-Hegyközi
Obec: Vilmány
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 150 m2
Plocha pozemku: 1774 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: M969
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PREDANÉ -  rodinný dom - Maďarsko - Vilmány. Dom je na peknom rovinatom pozemku o ploche 1774m2, jedná sa o dvojpodlažný dom, plne podpivničený s garážou: 4 izby, kuchyňa, komora, 2 x samostatné WC s umývadlom, kúpelňa s vaňou a sprchovacím kútom, komora, garáž. Prízemie z toho tvorí nádherná priestranná obývacia miestnosť s krbom, plne funkčná kuchyňa, komora, menšia izba, WC, garáž.  Na poschodí sú 2 izby, WC, kúpelňa a spoločenský priestor pre členov rodiny. Dom bol postavený v roku 1989 zo silikátových tehlových blokov - Ypor. Pri rekonštrukcii boli robené nové medené elektrické rozvody, menené plastové okná, podlahové plynové kúrenie, príjazd do domu, kde bola daná zámková dlažba , nová kuchyňa, nové podlahy, drevený prístrešok za domom na pozemku. Zavedený vodovod, plyn, elektrika, žumpa. Strecha eternitová. Dom je vo veľmi dobrom stave, umožňuje okamžité nasťahovanie pre nových majiteĺov. Možnosť dohody na zariadení, ktoré ostane v dome.  V obci žije veľa slovákov, v Košiciach ste cca za 35-40 min. jazdy autom.

Zabezpečujeme kompletný právny servis v Maďarsku, pomoc pri prepisoch energií s dlhoročnými skúsenosťami pri predaji nehnuteĺností v Maďarsku. V CENE VŠETKY NÁKLADY SPOJENÉ S PREVODOM NEHNUTEĽNOSTI.

V prípade, ak vás ponuka zaujala, volajte tel.č.:0905361699.Kompletnú ponuku si môžete pozrieť na stránke vitoreal.sk V prípade, ak vám nedvíham telefón, som pracovne zaneprázdnená, zavolám vám naspäť hneď, ako to bude možné.

Maklér:

makler
Maklér:Markovičova Daniela
Telefón:0905361699
E-mail:dmarkovicova-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...