Vyhľadávanie





V ponuke je 65 nehnuteľností.

--PREDANÉ-- 3i byt 105m2,komplet.rekonštrukcia+zariadenie Cukrovarská ulica

Cena:
56 650,00 €
Kraj: Košický kraj
Okres: Trebišov
Obec: Trebišov
Ulica: Cukrovarská
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 105 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: D3
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj pekný 3 izbový, podkrovný byt v Trebišove na Cukrovarskej ulici. Byt sa predáva komplet zariadený. Byt je zateplený, odhlučnený s novou strechou. Byt sa nachádza 10 minút chodze od centra mesta. Samotný byt prešiel komplexnou rekonštrukciou v roku 2018, výmena okien, rekonštrukcia bytového jadra, nové podlahové krytiny, nová kuchynská linka so spotrebičmi, bezpečnostné dvere, spolu s výmenou všetkých rozvodov. Byt má samostatné kúrenie. Bytový dom je čistý a slušný. Vo vchode sú len 2 byty vrátane predávaného.


Plocha: úžitková 105m2, 3 izby + šatník a technická miestnosť . Nachádza sa na 2. poschodí z 2. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: omietky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: rohová vaňa. Samostatné WC. Vybavenie kuchyne: priestranná kuchynská linka s posedením pre 6 osob spojená s obývacou časťou. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia v roku 2018. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: vlastný kotol. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami.

Výhody: priestranný, vkusne zariadený byt, málo bytov v bytovom dome, parkovanie vo dvore.

Cena 56 650,- €

Pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene.Cena nehnuteľnosti je kompletná a uvádzana vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. V stanovenej cene je zahrnutý kompletný právny servis a poplatky potrebné pri prevode nehnuteľnosti. Taktiež vybavenie hypotéky podľa požiadaviek klienta.

Maklér:

makler
Maklér:Vincent Ďurista
Telefón:+421918912279
E-mail:vincent.durista-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...