Vyhľadávanie





V ponuke je 65 nehnuteľností.

PREDANÉ !!! Vitoreal - Na predaj rodinny dom 30 km od KE

Cena:
85 000,00 €
Kraj: Košický kraj
Okres: Trebišov
Obec: Dargov
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Počet miestností: 6
Podlahová plocha: 220 m2
Plocha pozemku: 1200 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 143
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PREDANÉ !!! 

Ponúkame Vám na predaj kompletne zrekonštruovany dom v obci vzdialenej od Košíc cca 30 km, v tichej uličke mimo hlavnej cesty. Plocha: úžitková 220m2, podlahová 220m2, zastavaná 140m2, pozemku 1200m2 .

Dom je jednopodlažný s obytným podkrovím postavený z tehál. V dome na prízemí sú 3 izby, kuchyňa s komorou a kúpeľňa s toaletou. V podkroví sú 2 izby a kúpeľňa s toaletou a spoločenská miestnosť, podkrovie nie je vykurované.

Dom bol kompletne zrekonštruovaný v štýle zruboveho domu. Je zateplená fasáda a obložená drevom, nová sedlová strecha odizolovaná, krytina je plechová v tvare škridly a zvnútra je podkrovie obložené drevom.  Podlahy sú v celom dome plávajúce a v kúpeľni a kuchyni dlažba. Okná sú plastové. Kompletne zrekonštruovaná kuchyňa - sadrokartónové stropné podhľady, nová kuchynska linka na mieru (r. 2013). V obývačke sú na stenách dekoratívne nezakryté trámy. Kúrenie: ústredné plynovým kotlom a v obývačke je pekný, masývny krb z ktorého sú prieduchy do podkrovia. Ostatné vybavenie: internet, klimatizácia. Zabezpečenie alarmom. 

Mierne svahovitý pozemok je upravený do terás na ktorých sú vybetonované plochy slúžiace na postavenie bazéna a altánka. Celý dvor je vysadený koniferami a rôznými ihličnatými a listnatými okrasnými drevinami.Za domom je jazierko. Chodníky sú zo zamkovej dlažby a vedľa domu je kryté parkovisko  s vonkajším krbom, ktoré je využívané na posedenia a relax.  Asfaltová prístupová cesta. Čiastočné podpivničenie. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka (230V), plynová prípojka, studňa, žumpa.

Krásne prostredie v dedinke vedľa medzinárodnej cesty I. triedy. V okolí sú lesy, vodná nádrž, okolo domu sú záhrady a v diskrétnej vzdialenosti obývané rodinné domy aj novostavby. Ideálne prostredie na oddych po príchode z práce mimo mestkého ruchu, prípadne ako rekreačná chata na víkendy. Cesta z Košíc v dennej premávke trvá cca 25 min. autom a cca 35 min. autobusom.

Výhody: tiché prostredie, dieľňa, vonkajší krb, turistika, cykloturistika, krb, altánok, kompletná rekonštrukcia. Cena 85 000 €

Cena nehnuteľnosti je kompletná a uvádzana vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Aktuálnu výšku provízie nájdete v cenníku realitnej kancelárie. V stanovenej provízii je zahrnutý kompletný právny servis a poplatky potrebné pri prevode nehnuteľnosti. Taktiež vybavenie hypotéky podľa požiadaviek klienta.

Viac informácii prípadne dohodnutie obhliadky na t.č. 0915 881 382.

Maklér:

makler
Maklér:Marek Broz
Telefón:0905190154
E-mail:mbroz-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...