Vyhľadávanie





V ponuke je 65 nehnuteľností.

PREDANÉ !!! VITOREAL- na predaj RD v Dargove

Cena:
42 000,00 €
Kraj: Košický kraj
Okres: Trebišov
Obec: Dargov
Ulica: Hlavná
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: pôvodný stav
Počet miestností: 3
Podlahová plocha: 130 m2
Plocha pozemku: 1202 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 111
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PREDANÉ !!! 

Ponúkame Vám na predaj pekný starší rodinný dom v Dargove. V dome sú 3 veľké izby, kuchyňa, kúpeľňa, WC, 2 x špajza, komora, zasklenná veranda s chodbou. Vedľa obývanej časti domu je hospodárska časť. Pri dome je letná kuchyňa, garáž a komora. Dom je momentálne vykurovaný gamatkami a pecami na tuhé palivo. Dom je v zachovalom pôvodnom stave a je možné v ňom aj bývať. Dom je postavený zo zmiešanych materialov tehla - kameň, má sedlovú strechu v dobrom stave. Prípojky sú obecná voda, plyn , elektrina. 

Plocha: úžitková 130m2, pozemku 1202m2, vzhľadom na veľku výmeru pozemku je to výhodná kúpa, je možné predať ako samostatný pozemok, alebo postaviť ďalší dom.

Obec Dargov má dobru polohu a má výbornú dostupnosť do všetkých okresných miest v okolí aj do Košíc. Je vzdialená od všetkých týchto miest len 30 km. Autobusove linky premávajú každých cca 30 min. oboma smermi. V obci sú 2 potraviny, 1 obchod zo zmiešaným tovarom, škôlka, ZŠ je v Sečovciach cca 11 km, je tam športový areál s bowlingom, tenisové kurty, pekné prostredie uprostred Slanských vrchov.

Cena 42 000 €. Možna dohoda na cene.Cena nehnuteľnosti je kompletná a uvádzana vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Aktuálnu výšku provízie nájdete v cenníku realitnej kancelárie. V stanovenej provízii je zahrnutý kompletný právny servis a poplatky potrebné pri prevode nehnuteľnosti. Taktiež vybavenie hypotéky podľa požiadaviek klienta.

Maklér:

makler
Maklér:Marek Broz
Telefón:0905190154
E-mail:mbroz-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...