Vyhľadávanie





V ponuke je 65 nehnuteľností.

PREDANÉ !! - na predaj 3 i byt na Krosnianskej ul.

Cena:
62 990,00 €
Kraj: Košický kraj
Okres: Košice III
Obec: Košice-Dargovských hrdinov
Ulica: Krosnianska
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 68 m2
Stav objektu: pôvodný stav
Na poschodí: 6
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: 110
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PREDANÉ !! 

Ďalšie ponuky nehnuteľností na www.vitoreal.sk

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt na ulici Krosnianskej sídlisko Košice-Dargovských hrdinov. Plocha: úžitková 68m2 + pivnica a loggia. Nachádza sa na 6. podlaží z 8 a orientácia bytu je V/Z.Je v zachovalom pôvodnom stave, s čiastočne prerobenou kuchyňou, chodba je kompletne zariadená na mieru vyrobenými vstavanými skriňami, novými bezpečnostnými vchodovými dverami. Jadro je umakartové. Z bytu je krásny výhľad na mesto.

Rekonštrukciu celého bytu je možné riešiť podľa vlastných predstav. Byt je dispozične košický typ čo znamená že je možne zväčšiť kuchyňu a sú tam pekné veľké izby.

 Do bytu je zavedená káblová televízia a internet. Bytový dom má nové brány, kočikáreň, sušiarne. Vstup zabezpečuje elektrický vrátnik, v byte je domofón. Byt je v tichej lokalite, v blízkosti sa nachádza lesopark s trasou pre peších, cyklistov a korčuliarov, ako aj detské ihriska. V okolí je dobrá občianska vybavenosť, školy, škôlky, obchody, pošta, polícia, poliklinika východ ako aj kostoly.

Cena 62 990 €

Možna dohoda na cene.Cena nehnuteľnosti je kompletná a uvádzana vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Aktuálnu výšku provízie nájdete v cenníku realitnej kancelárie. V stanovenej provízii je zahrnutý kompletný právny servis a poplatky potrebné pri prevode nehnuteľnosti. Taktiež vybavenie hypotéky podľa požiadaviek klienta. Viac info na t.č. 0915 881 382

Maklér:

makler
Maklér:Viktória Brozová
Telefón:0915881382
E-mail:vitoreal-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...