Vyhľadávanie





V ponuke je 66 nehnuteľností.

PREDANÉ - Predáme rodinný dom - Maďarsko - Zsujta

Cena:
50 000,00 €
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Okres: Abaúj-Hegyközi
Obec: Zsujta
Ulica: Zsujta
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Počet miestností: 3
Podlahová plocha: 100 m2
Plocha pozemku: 3323 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: M884
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PREDANÉ - Ponúkame na predaj rodinný dom - Maďarsko - Zsujta. Dom je na peknom pozemku o ploche 3323 m2, dom má 3 izby, kuchyňu, kúpelňu, jedáleň, dvojgaráž,2 x sklad a pivnicu. Dom je postavený z kameňa, garážová časť a sklady sú tehlové. V roku 2017 v ňom bola prevedená rekonštrukcia - kúrenie, nové radiátory, rozvody kúrenia, plynový kotol, jedinečné kachľové pece v 3 izbách a v jedálni, ktoré sú všetky funkčné, ďalej bol dom vymaĺovaný zvnútra aj zvonku, v jedálni sú nové tepelne izolované okná hliníkové okná + žalúzie, strecha je šindľová, na garáži bola v r. 2017 obnovená plechová a na celom dome sú nové okapové rúry. Od brány vedie vydláždený chodník až po vchod do domu. Zavedené všetky inžinierske siete . Prvý sklad vedľa kuchyne je prichystaný na wellnes miestnosť - je tam radiátor, voda, kanalizácia, strop sadrokartónový s odsávačom pary - bude tam sauna, sprcha, vaňa. Pod druhým skladom je pivnica. Vedľa garáže je betónový základ 6x8 m, aj táto časť nie je dokončená - mal tam byť drevený domček. Na pozemku je momentálne pšenica, 2 orechové stromy, na hranici pozemku je malý potôčik, ďalej les.  Dom je v tichej ulici, kde má bezprostredne v susedstve len zopár rodín. Predáva sa zariadený - nové skrine, izby, kuchyňa, kúpelňa.

V prípade, ak vás ponuka zaujala, volajte tel.č.:0905361699.Kompletnú ponuku si môžete pozrieť na stránke vitoreal.sk V prípade, ak vám nedvíham telefón, som pracovne zaneprázdnená, zavolám vám naspäť hneď, ako to bude možné.






Maklér:

makler
Maklér:Markovičova Daniela
Telefón:0905361699
E-mail:dmarkovicova-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

TOP
ponuka

Exkluzívne na predaj 1 i byt Cesta pod Hradovou

1 izbový byt Cesta pod Hradovou, Košice-Sever (okres Košice I)

Exkluzívne na prenájom novostavba rodinného domu na Panoráme

Domy a vily Hrabová, Košice-Vyšné Opátske (okres Košice IV)
Všetky TOP ponuky
Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...