Vyhľadávanie





V ponuke je 65 nehnuteľností.

REZERVOVANÉ Na predaj 2 izbový dom v meste Sečovce len 30 km od KE

Cena:
79 900,00 €
Kraj: Košický kraj
Okres: Trebišov
Obec: Sečovce
Ulica: Bitunková
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: pôvodný stav
Podlahová plocha: 70 m2
Plocha pozemku: 932 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 1558
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

REZERVOVANÉ

- 2 i dom na tichom a pokojnom sídlisku blízko centra mesta

- výborná dostupnosť do 30 km: Košice a všetky okolité okresné mestá

- krásna rovná záhrada s ovocnými stromami

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v meste Sečovce, Bitunková ul.. Plocha: úžitková 100 m2, zastavaná : 120 m2 (10 x 12 m), pozemku 932m2. 

Rodinný dom má 2 veľké priestranné izby, kuchyňu, chodbu, vstupnú chodbu, komoru v dome, kúpeľňu. Pri dome sú aj murované hospodárske miestnosti. Toaleta v dome nie je, len vonku murované suchá toaleta.

Dom je postavený s tehál, strešná krytina je eternit (strecha je zdravá v dobrom stave). 

V dome je zavedený vodovod z vlastnej studne, elektrina a plyn. Odpad je riešený do žumpy. Pred domom je vedená kanalizácia a mestký vodovod, na ktoré sa viete napojiť. Kúrenie je v dome riešené plynovými topnými telesami (gamatky). V dome sú 2 komíny. V izbách sú podlahy drevené parkety v kuchyni a na chodbe je betón.

Dom je v zachovalom pôvodnom stave, v ktorom je možné bývať okamžite, alebo ho môžete zrekonštruovať podľa vašich predstáv. Je vhodný na bývanie pre mladú rodinu, manželské páry, alebo ako rekreačný víkendový domček. Pozemok je rovina, na pozemku sú posadené ovocné stromy.  

Nachádza sa na tichej ulici blízko centra mesta s výbornou dostupnosťou k občianskej vybavenosti.

V meste je kompletná občianska vybavenosť (škôlky, základné školy, základná umelecká škola, stredná odborná škola a gymnázium, vysoká škola DTi, obchody, ihriská, zdravotné stredisko, odborný lekári, na autobusovú stanicu cca 250 m, ...)

Cena 79 900 €

Možna dohoda na cene.Cena nehnuteľnosti je kompletná a uvádzana vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. V stanovenej cene je zahrnutý kompletný právny servis a poplatky potrebné pri prevode nehnuteľnosti. Taktiež vybavenie hypotéky podľa požiadaviek klienta.

Maklér:

makler
Maklér:Viktória Brozová
Telefón:0915881382
E-mail:vitoreal-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...