Vyhľadávanie





V ponuke je 65 nehnuteľností.

VITOREAL - na predaj veľký zaujímavý pozemok pre INVESTOROV

Cena:
dohodou
Kraj: Košický kraj
Okres: Košice IV
Obec: Košice-Juh
Ulica: Moldavská cesta
Kategória: Pozemky
 
Plocha pozemku: 45044 m2
Vodovod: pri pozemku
Umiestnenie Elektriny: pri pozemku
Umiestnenie Plynu: pri pozemku
Umiestnenie kanalizácie: pri pozemku
Dátová prípojka: neuvedené
ID inzerátu: 302
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj pozemky - komerčná zóna Košice-Juh, Moldavská cesta. Plocha: pozemku 45044m2. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. V blízkosti pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia.

Pozemok sa nachádza v zastavanom území v blízkosti obchodných centier Optima, Baumax, Hornbach, benzínova čerpacia stanica OMV a autopredajňou Citroen a Mazda. Uvedené obchodné centrá sú nízkej zástavby s dobudovanou infraštruktúrou. Územie je vybavené dopravným napojením z ulice Moldavská svetelnou križovatkou a štvorprúdovou komunikáciou s odbočovaním na parkoviská Hornbach a Baumax. Taktiež je vybudovaná sieť peších a cyklistických komunikácií. Podľa poslednej aktualizácie Územného plánu je funkčné využitie pozemkov pre občiansku vybavenosť (obchod, výstavníctvo, služby, administratíva, kultúra, šport) V rámci výstavby futbalového štadióna sa plánuje umiestnenie terminálu integrovanej koľajovej dopravy v jeho blízkosti, rozšírenie parkovísk pre futbalový štadión a športovú halu. Podmienky zástavby sú definované v záväzných regulatívoch pre usporiadanie územia. Cena pozemku dohodou podľa podmienok.

Pozemok nie je nutné kúpiť celý, podĺa dohody je možné zakúpiť aj časť pozemku. Pri kúpe celého pozemku je výrazne výhodnejšia cena.

Cena DOHODOU, možnosť atraktívnej dohody v prípade rýchleho jednania.

Cena nehnuteľnosti je kompletná a uvádzana vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Aktuálnu výšku provízie nájdete v cenníku realitnej kancelárie. V stanovenej provízii je zahrnutý kompletný právny servis a poplatky potrebné pri prevode nehnuteľnosti. Taktiež vybavenie hypotéky podľa požiadaviek klienta.

Viac informácii prípadne dohodnutie obhliadky na t.č. 0905361699

Maklér:

makler
Maklér:Markovičova Daniela
Telefón:0905361699
E-mail:dmarkovicova-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...