Vyhľadávanie





V ponuke je 65 nehnuteľností.

PREDANÉ !! Novostavba rodinného domu v Čani

Cena:
124 900,00 €
Kraj: Košický kraj
Okres: Košice - okolie
Obec: Čaňa
Ulica: Jazerná
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 100 m2
Plocha pozemku: 494 m2
Energ. certifikát: B
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 1388
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PREDANÉ !!

Ponúkame Vám na predaj novostavbu typu bungalov v obci Čaňa, Jazerná ul..  Obec je vzdialená od Košíc iba 15 km a prístupná je po obchvate smerom na Seňu. Podlahová plocha 86 m2, zastavaná plocha 100 m 2, výmera pozemku 494m2.

Rodinný dom bol postavený a dokončený v r. 2015. Pozostáva zo 4 izieb, kuchyne prepojenej z obývačkou, priestrannej kúpeľne ( v ktorej je vaňa, sprchovací kút a toaleta), komora, práčovňa a terasa o výmere 9 m2 orientovaná do zadnej časti dvora.

Dom je postavený z keramických tvárnic Liapor a je zateplený. Strešná krytina je škridloplech Maslen. Kúrenie je riešené elektrickým podlahovým kúrením v kombinácii s krbom. Ohrev vody je elektrickým bojlerom. Dom je napojený na vodovod a kanalizáciu. Okna sú dvojkomorové s horizontálnymi žalúziami. Podlahy pokryté plávajúcou podlahou v kombinácii s dlažbou. V kuchyni je rohová kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (sklokeramická varná doska, elektrická rúra na pečenie a umývačka riadu), chladnička je riešená v komore, ktorá je pri kuchyni a práčka v práčovni ktorá je vedľa kúpeľne. Izby sú pekné priestranné orientované na ulicu a do dvora. Orientácia domu je kuchyňa na východ, obývačka a izba na sever, 2 izby sú orientované na juh.

Dom je napojený na vodovod, elektrickú prípojku a  kanalizáciu. 

Stredisková obec má kompletnú občianskú vybavenosť (škola, škôlka, zdravotné stredisko, lekáreň, knižnica,  OD Tesco, iné obchody...)   Nová ulica je v tichej lokalite s už dokončenou výstavbou v okolí. Množstvo zelene, dostupnosť do Košíc a výborná občianska vybavenosť obce je vhodná pre mladých aj tých starších, ktorý hľadajú pokoj od ruchu veľkomesta, ale chcú mať všetko po ruke.

Cena 124 900 €

Možna dohoda na cene.Cena nehnuteľnosti je kompletná a uvádzana vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. V stanovenej cene je zahrnutý kompletný právny servis advokáta a poplatky potrebné pri prevode nehnuteľnosti. Taktiež vybavenie hypotéky podľa požiadaviek klienta.

Ak hľadáte novostavbu tak vám s radosťou ukážem tento domček, ktorý sa vám svojou útulnosťou a moderným prevedením zapáči.

Maklér:

makler
Maklér:Viktória Brozová
Telefón:0915881382
E-mail:vitoreal-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...