Vyhľadávanie





V ponuke je 66 nehnuteľností.

Predáme rodinný dom - Maďarsko - Encs

Cena:
76 800,00 €
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Okres: Encsi
Obec: Encs
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Počet miestností: 5
Podlahová plocha: 144 m2
Plocha pozemku: 854 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: M3105
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

 Ponúkame na predaj rodinný dom -Košice -okolie - Maďarsko - Encs. Dom je v obľúbenej štvrti mestečka v peknej širokej ulici na pozemku 854m2. Je postavený zo silikátových tehlových blokov, strecha eternitová, podlahová plocha 144m2, podpivničený. Jedná sa o pekný, veľký dom, kde je vybudované aj podkrovie. Dom má dva vchody - z ulice a zo záhrady. Prízemie má 2 izby: 21,97m2, 18,48m2, priestranná obývačka: 36,45m2, WC:1,35m2, kúpelňa: 4,75m2, varný kútik: 3,44m2, jedáleň:9,37m2, komora: 3,2m2, zadný východ: 2,72m2. Podkrovie: 2 izby- 20,3m2, 10,82m2, kúpelňa: 7,56m2, chodba so schodiskom:3,47m2. Okná sú drevené so žalúziami, zavedené všetky inžinierske siete, kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom, alebo kotlom na tuhé palivo. Na dvore je garáž, v pivnici je rozvod vody. Dom je starostlivo udržiavaný, cca 10 min. pešou chôdzou od centra, okamžite k nasťahovaniu. Mestečko Encs má veľmi príjemnú atmosféru, je tu vo výstavbe rýchlostná cesta, ktorá zvýši komfort dopravy. Široká občianska vybavenosť - úrady, obchodné centrá, zdravotnícke stredisko, lekárne, malé obchodíky, podnikateľské subjekty, MHD, železničná stanica, možnosti športovania, známa reštaurácia  Anyukám Mondta, ktorá nemá konkurenciu v širokom okolí, ani za hranicami .....Obhliadku je možné dohodnúť si priamo telefonicky s maklérom, bez sprostredkovateľa.

Na inzerovanú nehnuteľnosť nie je vypracovaný energetický certifikát.

Zabezpečujeme kompletný právny servis v Maďarsku, pomoc pri prepisoch energií s dlhoročnými skúsenosťami pri predaji nehnuteĺností v Maďarsku. V CENE VŠETKY NÁKLADY SPOJENÉ S PREVODOM NEHNUTEĽNOSTI.

V prípade, ak vás ponuka zaujala, volajte tel.č.:0905361699.Kompletnú ponuku si môžete pozrieť na stránke vitoreal.sk V prípade, ak vám nedvíham telefón, som pracovne zaneprázdnená, zavolám vám naspäť hneď, ako to bude možné.

Maklér:

makler
Maklér:Markovičova Daniela
Telefón:0905361699
E-mail:dmarkovicova-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

TOP
ponuka

Exkluzívne na predaj 1 i byt Cesta pod Hradovou

1 izbový byt Cesta pod Hradovou, Košice-Sever (okres Košice I)

Exkluzívne na prenájom novostavba rodinného domu na Panoráme

Domy a vily Hrabová, Košice-Vyšné Opátske (okres Košice IV)
Všetky TOP ponuky
Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...