Vyhľadávanie





V ponuke je 65 nehnuteľností.

Predáme pozemok - orná pôda - Dobrohošť

Cena:
35,00 €/m2
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Dobrohošť
Ulica:
Kategória: Pozemky
 
Plocha pozemku: 73289 m2
Vodovod: neuvedené
Umiestnenie Elektriny: neuvedené
Umiestnenie Plynu: neuvedené
Umiestnenie kanalizácie: neuvedené
Dátová prípojka: neuvedené
ID inzerátu: M3102
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Predáme pozemky - Dobrohošť - Žitný ostrov.Predáme pozemky – ornú pôdu, nachádzajúce sa v extraviláne obce Dobrohošť, okres Dunajská streda, o výmere 73 289 m2. Pozemky sú majetkovo vysporiadané, vo vlastníctve jedného majiteľa. Uvedená cene 35€/m2 je bez DPH. 

Obec DOBROHOŠŤ sa rozprestiera medzi starým korytom Dunaja a jeho novovybudovaným umelým kanálom, cca 20 km južne od Bratislavy. Prístup je možný po nových cestných komunikáciách od Bratislavy, smerom na hranicu s Maďarskom, zo smeru od Gabčíkova cez hrádzu hydroelektrárne, alebo preplavením sa kompou od Šamorína.

Región je čoraz častejšie vyhľadávaný, predovšetkým kvôli vodnej turistike a rekreácii, čomu zodpovedajú i investície do budovania infraštruktúry. V súčasnosti prebieha rozvoj aj k smerom k skvalitneniu a spríjemneniu života obyvateľov obce, nakoľko sa táto lokalita stáva atraktívnou aj pre trvalé usadenie. Rozmach prežíva stavba nových rodinných domov a zvyšujúci sa počet obyvateľov.Lokalita sa opiera o existenciu atraktívnych prírodných daností blízkeho okolia ako je ramenná sústava Dunaja, pomerne zachovalé lužné lesy, prírodné kúpanie na jazerách Malého Žitného Ostrova a v neposlednom rade čisté ovzdušie a príjemné klimatické podmienky Žitného Ostrova. Z technických daností je územie zaujímavé blízkym vodným dielom v Gabčíkove a v Čuňove, kvalitnými komunikáciami okresu, dostupnosťou inžinierskych sietí a plnohodnotným kultúrno-spoločenským zázemím, ktoré poskytuje blízke okresné sídlo.

Lokalita predávaných pozemkov sa nachádza v tesnej blízkosti IBV Bývanie pri hrádzi, kde je navrhovaných 58 stavebných pozemkov.

Leto: plávanie, bicyklovanie, golf, tenis, jogging, rybárčenie, korčuľovanie, potápanie
zima: korčuľovanie na zamrznutom jazere, plánované wellness stredisko, rybolov.Možnosti v okolí:vodné motošporty a rybolov (vodná nádrž Hrušov), prístav jácht, areál vodných športov v Čuňove, rafting, korčuľovanie na hrádzi, jazda na koni, vodné túry a splavovanie na rozsiahlom ramennom systéme Dunaja, turistika v lužných lesoch, múzeum moderného umenia Danubiana, termálne kúpalisko v Gabčíkove, výlety na lodi na Gabčíkovskej nádrži, potápanie v neďalekých jazerách.

V prípade, ak vás ponuka zaujala, volajte tel.č.:0905361699. Kupujúci získa praktický darček do domácnosti od maklérky. Kompletnú ponuku si môžete pozrieť na stránke vitoreal.sk

V prípade, ak vám nedvíham telefón, som pracovne zaneprázdnená, zavolám vám naspäť hneď, ako to bude možné.

Maklér:

makler
Maklér:Markovičova Daniela
Telefón:0905361699
E-mail:dmarkovicova-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...