Vyhľadávanie





V ponuke je 65 nehnuteľností.

Predáme objekt na podnikanie - Maďarsko - Gonc

Cena:
258 000,00 €
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Okres: Abaúj-Hegyközi
Obec: Gönc
Kategória: Hotely a reštaurácie
Druh: hotel, penzion
 
Stav objektu: pôvodný stav
Podlahová plocha: 350 m2
Energ. certifikát: neuvedené
ID inzerátu: M3092
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ak hľadáte príležitosť na podnikanie v Maďarsku, obráťte sa na odborníkov, máme širokú spokojnú klientelu s našimi službami v Maďarsku. Ponúkame vám na predaj zaujímavú nehnuteľnosť -  Košice okolie - Maďarsko - Gonc , ktorá môže mať viacstranné využitie. Jedná sa o trojpodlažný objekt , ktorý sa momentálne využíva ako penzión. Jeho podlahová plocha je 350m2, plocha pozemku 1200m2. Súčasťou objektu je fantastická vínna pivnica, konferenčná miestnosť, zasadačka, servisné miestnosti, kuchyňa s hygienickým zázemím, schodište, spoločenská miestnosť , bar v retro štýle. Na poschodí je k dispozícii 12 izieb s kúpelňami a balkónmi. Táto nehnuteľnosť je príznačná zaujímavým, impozantným štýlom, bezchybnou statikou a a viacerými možnosťami využitia: ubytovanie hostí, organizovanie konferencií, svadieb, rodinných osláv, školení...... Orientácia - západ-juhozápad. Jedná sa o stavbu za kmeňa, strecha škridľová- BRAMAC , okná a dvere sú tepelnoizolačné, originály projektované k štýlu budovy. Kúrenie je moderné kotlom na kombinované palivo s obrovskou vyrovnávacou nádržou, čo zabezpečuje nízke náklady na prevádzku. Dvor je udržiavaný, s parkoviskom , s priestorom na oddych, kde je fontána, altánok na grilovanie a opekanie . Doporučujem do pozornosti tým, ktorých vášňou je pohostinstvo a vinárstvo. Zavedené všetky inžinierske siete. 

V obci je široká občianska vybavenosť - obchody, úrady, lekáreň, ambulancie, rôzne firmy , MHD, ZŠ, krytá plaváreň..... Kompletnú našu ponuku nehnuteľností si môžete pozrieť na stránke vitoreal.sk 

Na inzerovanú nehnuteľnosť nie je vypracovaný energetický certifikát.

Zabezpečujeme kompletný právny servis v Maďarsku, pomoc pri prepisoch energií s dlhoročnými skúsenosťami pri predaji nehnuteĺností v Maďarsku. V CENE VŠETKY NÁKLADY SPOJENÉ S PREVODOM NEHNUTEĽNOSTI.

V prípade, ak vás ponuka zaujala, volajte tel.č.:0905361699.Kompletnú ponuku si môžete pozrieť na stránke vitoreal.sk V prípade, ak vám nedvíham telefón, som pracovne zaneprázdnená, zavolám vám naspäť hneď, ako to bude možné.

 

Maklér:

makler
Maklér:Markovičova Daniela
Telefón:0905361699
E-mail:dmarkovicova-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...