Vyhľadávanie





V ponuke je 65 nehnuteľností.

Predáme rodinný dom - Maďarsko - Vizsoly

Cena:
45 800,00 €
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Okres: Abaúj-Hegyközi
Obec: Vizsoly
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Počet miestností: 3
Podlahová plocha: 87 m2
Plocha pozemku: 1480 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: M3083
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ak hľadáte bývanie v Maďarsku, obráťte sa na odborníkov, máme širokú spokojnú klientelu s našimi službami v Maďarsku. Ponúkame vám na predaj rodinný dom  Košice okolie - Maďarsko - Vizsoly. Dom je na pozemku 1480m2, samotný dom má 87,11m2. Jedná sa o dom postavený z kameňa, ktorého nosného múry sú hrúbky 80cm, čo v súčasných letných horúčavách zabezpečuje príjemný chládok a v zime zas udržiava vnútornú vykurovaciu teplotu. Strecha je škridľová , strešná konštrukcia  bola rekonštruovaná v roku 2020. V dome sú 3 izby, je tu možnosť rozšíriť obývaciu časť v zadnej časti domu. Majitelia začali dom rekonštruovať, ale nebudú pokračovať v rekonštrukcii, nakoľko je dom na predaj. Okná a dvere sú plastové, kúrenie je kachľovými pecami, alebo krbom. Komíny sú v dobrom stave, podlahy sú plávajúce a keramická dlažba.  V zadnej časti domu je ešte jedna izba, je však samostatne prístupná, nie je prepojená so zvyšnou časťou domu. Dvor je vytvorený tak, aby poskytoval súkromie, je tu aj malé jazierko, vysoké stromy, ktoré poskytujú príjemný chládok. Rozpis miestností: izba: 30,58m2, izba: 16,95m2, chodba:4,10m2, kuchyňa:20,98m2, kúpelňa:5,43m2,izba:13,17m2. Zavedené všetky inžinierske siete. Nehnuteĺnosť je v tichej uličke. 

Obhliadku je možné dohodnúť si priamo telefonicky s maklérom, bez sprostredkovateľa.

Na inzerovanú nehnuteľnosť nie je vypracovaný energetický certifikát.

Zabezpečujeme kompletný právny servis v Maďarsku, pomoc pri prepisoch energií s dlhoročnými skúsenosťami pri predaji nehnuteĺností v Maďarsku. V CENE VŠETKY NÁKLADY SPOJENÉ S PREVODOM NEHNUTEĽNOSTI.

V prípade, ak vás ponuka zaujala, volajte tel.č.:0905361699.Kompletnú ponuku si môžete pozrieť na stránke vitoreal.sk V prípade, ak vám nedvíham telefón, som pracovne zaneprázdnená, zavolám vám naspäť hneď, ako to bude možné.

 

Maklér:

makler
Maklér:Markovičova Daniela
Telefón:0905361699
E-mail:dmarkovicova-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...