Vyhľadávanie





V ponuke je 65 nehnuteľností.

Predáme rodinný dom - Maďarsko - Vilmány

Cena:
38 640,00 €
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Okres: Abaúj-Hegyközi
Obec: Vilmány
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 94 m2
Plocha pozemku: 1300 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: M3076
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Pri kúpe nehnuteľnosti v Maďarsku -  ZVERTE SA DO RÚK ODBORNÍKOM. Máme dlhoročné skúsenosti s predajom v tejto oblasti a zabezpečíme pre vás najvhodnejšiu nehnuteľnosť podľa vašich predstáv. Ponúkame na predaj rodinný dom -Košice -okolie - Maďarsko - Vilmány. V obci, kde žije široká slovenská komunita vám ponúkame na predaj rodinný dom na pozemku 1300m2. Samotný dom má 75+19m2, spolu 94 m2 s letnou kuchyňou. Dom je postavený z kameňa a tehál : 2 izby, predsieň, kuchyňa, komora, veranda je zasklenná tepelno izolačnými plastovými oknami a má plastové dvere. V dome v hlavnej budove nie je zavedená voda. Kúpelňa a kuchyňa sú vytvorené v letnej kuchyni. Kúrenie je individuálne riešené kachľovou pecou. Strecha je plechová , časť strechy eternit , zadná stena domu je zateplená. Okná a dvere sú pôvodné,   podlaha: kameň, PVC, dlažby. Orientácia domu je na západ, čo poskytuje vynikajúce slnečné lúče obyvateľom domu po celý deň. Záhrada je udržiavaná, na dvore sú vedľajšie budovy a vínna pivnica. Rozpis miestností: chodba:14,53m2, predsieň: 10,86m2, izba:22,84m2m2, izba:21,09m2,komora: 5,7m2, spolu 75,02 m2. Letná kuchyňa a kúpelňa: 19,02m2.

Kompletnú našu ponuku nehnuteľností si môžete pozrieť na stránke vitoreal.sk 

Na inzerovanú nehnuteľnosť nie je vypracovaný energetický certifikát.

Zabezpečujeme kompletný právny servis v Maďarsku, pomoc pri prepisoch energií s dlhoročnými skúsenosťami pri predaji nehnuteĺností v Maďarsku. V CENE VŠETKY NÁKLADY SPOJENÉ S PREVODOM NEHNUTEĽNOSTI.

V prípade, ak vás ponuka zaujala, volajte tel.č.:0905361699.Kompletnú ponuku si môžete pozrieť na stránke vitoreal.sk V prípade, ak vám nedvíham telefón, som pracovne zaneprázdnená, zavolám vám naspäť hneď, ako to bude možné.

Maklér:

makler
Maklér:Markovičova Daniela
Telefón:0905361699
E-mail:dmarkovicova-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...