Vyhľadávanie





V ponuke je 66 nehnuteľností.

PREDANÉ - Predáme rodinný dom - Maďarsko - Szalonna

Cena:
36 000,00 €
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Okres: Edelényi
Obec: Szalonna
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Počet miestností: 3
Podlahová plocha: 160 m2
Plocha pozemku: 2017 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: M3063
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PREDANÉ - Pri kúpe nehnuteľnosti v Maďarsku -  ZVERTE SA DO RÚK ODBORNÍKOM. Máme dlhoročné skúsenosti s predajom v tejto oblasti a zabezpečíme pre vás najvhodnejšiu nehnuteľnosť podľa vašich predstáv.

Predáme nádherný rodinný dom -Košice -okolie - Maďarsko - Szalonna. Jedná sa o štýlovú chalúpku po rekonštrukcii s nádhernými trámovými stropmi v jednej izbe. Plocha domčeka je 160 m2- 2 priestranné izby, a jedna menšia s krbom, kuchyňa, kúpelňa, garáž, dielňa. Dom  je po rekonštrukcii, pozemok 2017m2 je rozdelený na 2 časti - časť s altánkom, ohniskom, kde je možnosť tráviť príjemné chvíle a záhradná časť , kde sú ovocné stromy, takisto možnosť pestovania chutnej zeleniny. Elektrina, kanalizácia a vodovod sú zavedené, plynová prípojka je pri bráne. V súčasnosti je kúrenie na elektrinu. Vnútorný priestor nehnuteľnosti je prakticky rozmiestnený: z kuchyne sa ide do kúpelne z jednej strany a z druhej strany do obývačky, nasleduje posedenie pri krbe a spálňa. Strecha škridľová, v kúpeľni je sprchovací kút a wc,  konštrukcia domu tehlová+ kameň. Dom je na predaj kompletne zariadený. Obec je v maďarskom národnom parku Aggtelek , v okolí je nádherná príroda, v blízkosti jazero Rakaca . Idylická oblasť pre milovníkov prírody a turistiky a poznávania prírodných krás.Obhliadku je možné dohodnúť si priamo telefonicky s maklérom, bez sprostredkovateľa.

Kompletnú našu ponuku nehnuteľností si môžete pozrieť na stránke vitoreal.sk

Na inzerovanú nehnuteľnosť nie je vypracovaný energetický certifikát.

Zabezpečujeme kompletný právny servis v Maďarsku, pomoc pri prepisoch energií s dlhoročnými skúsenosťami pri predaji nehnuteĺností v Maďarsku. V CENE VŠETKY NÁKLADY SPOJENÉ S PREVODOM NEHNUTEĽNOSTI.

V prípade, ak vás ponuka zaujala, volajte tel.č.:0905361699.Kompletnú ponuku si môžete pozrieť na stránke vitoreal.sk V prípade, ak vám nedvíham telefón, som pracovne zaneprázdnená, zavolám vám naspäť hneď, ako to bude možné.

Maklér:

makler
Maklér:Markovičova Daniela
Telefón:0905361699
E-mail:dmarkovicova-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

TOP
ponuka

Exkluzívne na predaj 1 i byt Cesta pod Hradovou

1 izbový byt Cesta pod Hradovou, Košice-Sever (okres Košice I)

Exkluzívne na prenájom novostavba rodinného domu na Panoráme

Domy a vily Hrabová, Košice-Vyšné Opátske (okres Košice IV)
Všetky TOP ponuky
Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...