Vyhľadávanie





V ponuke je 65 nehnuteľností.

Predáme rodinný dom - Maďarsko - Zsujta

Cena:
37 800,00 €
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Okres: Abaúj-Hegyközi
Obec: Zsujta
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: pôvodný stav
Počet miestností: 3
Podlahová plocha: 122 m2
Plocha pozemku: 1180 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: M3058
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

V malebnom lesnom prostredí ponúkame na predaj rodinný dom - Košice okolie - Maďarsko - Zsujta . Dom je na pozemku o ploche 1180m, samotný dom má 122m2: 3 izby, kuchyňa, komora, kúpelňa, jedáleň a vedľajšie miestnosti. Pri dome je sklad dreva. Dom je v pôvodnom stave, postavený z tehál a kameňa,  v izbách sú trámové stropy, podlaha má klasické drevené parkety, strecha škridľová - tu boli menené trámy pred 4 rokmi , pôvodné škridle uložili naspäť. Strecha má okapové rúry dokola. Okná a dvere sú pôvodné. Teplo zabezpečujú kachle v každej izbe, teplá voda je zabezpečená elektrickým bojlerom. V kúpeľni je časť sanity nová - záchodová misa, umývadlo, nádrž na vodu. V kúpeľni je dlažba, v kuchyni je betónová podlaha s PVC. V zadnej časti domu sú ešte 2 miestnosti, ktoré je možno prerobiť na obývacie izby. Na dvore je studňa, ktorá má kvalitu pitnej vody -ponúka možnosť úspory. V záhrade je hrozno, ovocné stromy. Nehnuteĺnosť ponúka kĺudné prostredie pre nových majiteĺov . V dedinách v blízkosti je S, ZŠ, obchody, lekár, lekáreň.... Hidasnémeti je odtiaľ vo vzdialenosti 7 km, Gonc 5 km, Encs 22 km - tu je už v prevádzke diaľnica, ktorá zabezpečí rýchlu dopravu. Rozpis miestností: izba - 20m2, izba 13,15m2, izba:15,61m2, jedáleň: 13,82m2, komora: 4,2m2, kuchyňa:12,79m2, kúpelňa: 5,54m2, sklad 1: 24,14m2, slad 2: 12,72m2. Na uvedenú nehnuteľnosť nie je vypracovaný energetický certifikát. Obhliadku je možné dohodnúť si priamo telefonicky s maklérom, bez sprostredkovateľa.

Kompletnú našu ponuku nehnuteľností si môžete pozrieť na stránke vitoreal.sk

Zabezpečujeme kompletný právny servis v Maďarsku, pomoc pri prepisoch energií s dlhoročnými skúsenosťami pri predaji nehnuteĺností v Maďarsku. V CENE VŠETKY NÁKLADY SPOJENÉ S PREVODOM NEHNUTEĽNOSTI.


V prípade, ak vás ponuka zaujala, volajte tel.č.:0905361699.Kompletnú ponuku si môžete pozrieť na stránke vitoreal.sk V prípade, ak vám nedvíham telefón, som pracovne zaneprázdnená, zavolám vám naspäť hneď, ako to bude možné.


Maklér:

makler
Maklér:Markovičova Daniela
Telefón:0905361699
E-mail:dmarkovicova-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...