Vyhľadávanie





V ponuke je 66 nehnuteľností.

PREDANÝ !!! Na predaj exkluzívny rodinný dom v Nižnom Hrabovci

Cena:
113 000,00 €
Kraj: Prešovský kraj
Okres: Vranov nad Topľou
Obec: Nižný Hrabovec
Ulica: Stará cesta
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 123 m2
Plocha pozemku: 1801 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 1507
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PREDANÝ

- hľadáte veľký dom s 3 spálňami, ktorý stačí vymaľovať a môžete sa nasťahovať

- dom so súkromím na tichom mieste uprostred upravenej obrovskej záhrady lemovanej ihličnatými stromami

- dom v ktorom sú zavedené všetky siete pre pohodlné bývanie

- v obci s kompletnou občianskou vybavenosťou iba 7 km od okresného mesta Vranov nad Topľou, 8 km od Strážskeho a 25 km od Michaloviec

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj rodinný dom typu bungalov, skolaudovaný v roku 2003. 

Rodinný dom sa nachádza v obci Nižný Hrabovec na  veľkom rovinatom pozemku v tichej slepej ulici, obkolesenom stromami a zeleňou.

Úžitková plocha domu: 123 m2,

Plocha pozemku 1801 m2.

Dom má 3 spálne, veľkú priestrannú obývačku s kuchyňou, predsieň, chodbu, kúpeľňu, toaletu a komoru s výstupom na pôjd. Vysoký pôjd je pripravený na výstavbu v podkroví. 

Z obývačky je východ na terasu, ktorá je orientovaná do dvora. Na dvore je postavená garáž s odkladacím priestorom, prístrešok na 3 autá. Drevený detský domček.

Konštrukcia domu:

Dom je postavený z pórobetónových tvárnic na betónových základových pásoch, štukové omietky, vodorovné izolácie, hambálkovy krov, strešná krytina - asfaltový šindel, komín

Interiér: podlahy plávajúce, keramické podlahy v chodbe, na toalete, v kúpeľni a kuchyni. Okná sú drevené eurookná s vonkajšími žalúziami.

V obývačke sú krbové kachle, v kuchyni je kuchynská linka vybavená elektrickou rúrou na pečenie, plynovou varnou doskou, veľkou umývačku riadu.

V priestrannej kúpeľni je rohová vaňa, umývadlo, toaletná skrinka, prípojka na práčku, elektrický bojler zo zásobníkom na ohrev vody, plynový kotol na vykurovanie. Samostatná toaleta.

Kúrenie je centrálne na plynový kotol, plechové radiátory, v kúpeľní je podlahové kúrenie na vodovodný rozvod, keramické krbové kachle umiestnené v obývačke, vykúria celý dom.

Dom je napojený na elektrinu, obecný vodovod, obecnú kanalizáciu, plyn. Na pozemku sú 2 studne. Do domu sú privedené siete: TV (skylink - satelit), internet (DSL)

Veľký rovinatý pozemok je oplotený z predu a zo zadu  betónovým plotom, z jednej strany pletivo a z druhej strany živý plot z tují. Asfaltová prístupová cesta.

V obci je dostupná tak cestná ako aj železničná doprava. Zriadili tu základnú školu s materskou školou. Priamo v budove základnej školy má svoje spoločenské priestory klub seniorov, súčasťou ktorého sú 3 pamätné izby miestnych ľudových tradícií. Pre mládež je zriadená posilňovňa a klub, kde trávia voľný čas. Miestni obyvatelia majú priamo v obci dostupné základné zdravotné služby aj lekáreň. Je tu vybudovaný športový areál s veľkým futbalovým ihriskom a multifunkčným ihriskom s umelým povrchom.

Cena je 113.000,- €

Možná dohoda na cene. Cena nehnuteľnosti je kompletná a uvádzaná vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. V stanovenej cene je zahrnutý kompletný právny servis a poplatky potrebné pri prevode nehnuteľnosti. Taktiež vybavenie hypotéky podľa požiadaviek klienta.

Maklér:

makler
Maklér:Viktória Brozová
Telefón:0915881382
E-mail:vitoreal-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

TOP
ponuka

Exkluzívne na predaj 1 i byt Cesta pod Hradovou

1 izbový byt Cesta pod Hradovou, Košice-Sever (okres Košice I)

Exkluzívne na prenájom novostavba rodinného domu na Panoráme

Domy a vily Hrabová, Košice-Vyšné Opátske (okres Košice IV)
Všetky TOP ponuky
Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...