Vyhľadávanie





V ponuke je 66 nehnuteľností.

Predáme bytový dom -Košice -okolie - Maďarsko - Szikszó

Cena:
68 700,00 €
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Okres: Szikszói
Obec: Szikszó
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: pôvodný stav
Podlahová plocha: 280 m2
Plocha pozemku: 995 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: M1066
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj bytový dom -Košice -okolie - Maďarsko - Szikszó. Jedná sa o dom, kde je na predaj 6 bytov - byty sú na 2 poschodiach - prízemie a poschodie. Dom má  vchody - na ulicu a na dvor. Na prízemí je kancelária, ktorá nie je súčasťou predaja.Jedná sa o dom postavený z tehál, okná sú drevené, vymaľované steny, kúrenie plynovými konvektormi. Na prízemí sú 2 byty: 76m2 a 49m2. Na poschodí sú 4 byty: 2m2,83m2,46m2,37m2. Spolu je to 363m2, z toho podlahová plocha 280m2, k tomu patria pivnice, komory, schody, garáž, chodba, spoločná terasa na poschodí. Svetlá výška bytov je 300cm. Výhodná kúpa na investíciu, je tu možnosť vytvorenia kancelárií, ďalej prenájom bytov, penzión, ubytovňa. Uprednostnený je kupujúci, ktorý má záujem kúpiť predajnú časť celú. Možnosť predaja bytov aj zvlášť.

Zabezpečujeme kompletný právny servis v Maďarsku, pomoc pri prepisoch energií s dlhoročnými skúsenosťami pri predaji nehnuteĺností v Maďarsku. V CENE VŠETKY NÁKLADY SPOJENÉ S PREVODOM NEHNUTEĽNOSTI.

V prípade, ak vás ponuka zaujala, volajte tel.č.:0905361699.Kompletnú ponuku si môžete pozrieť na stránke vitoreal.sk V prípade, ak vám nedvíham telefón, som pracovne zaneprázdnená, zavolám vám naspäť hneď, ako to bude možné.

                     

Maklér:

makler
Maklér:Markovičova Daniela
Telefón:0905361699
E-mail:dmarkovicova-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

TOP
ponuka

Exkluzívne na predaj 1 i byt Cesta pod Hradovou

1 izbový byt Cesta pod Hradovou, Košice-Sever (okres Košice I)

Exkluzívne na prenájom novostavba rodinného domu na Panoráme

Domy a vily Hrabová, Košice-Vyšné Opátske (okres Košice IV)
Všetky TOP ponuky
Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...