Vyhľadávanie





V ponuke je 65 nehnuteľností.

PREDANÉ - EXLUZÍVNE na predaj novostavba v Rudníku iba 24 km od Košíc

Cena:
134 900,00 €
Kraj: Košický kraj
Okres: Košice - okolie
Obec: Rudník
Ulica: x
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 192 m2
Plocha pozemku: 802 m2
Energ. certifikát: B
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 1454
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PREDANě!!!!

EXLUZIVNE vám ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu v obci Rudník  vzdialenej z centra Košíc iba 24  km. Plocha: úžitková 192m2, zastavaná 206m2, pozemku 802m2, pivnice 100m2.

Jednopodlažný rodinný dom typu bungalow pozostáva z 3 spálni, veľkej obývačky prepojenej s modernou kuchyňou a dvoch šatníkov a komory. V suteréne je veľká pivnica. 

Rodinný dom bol postavený na pôvodných základoch rodinného domu. Dokončený bol v roku 2018 a kolaudovaný v r. 2019. Dom je postavený  z tvárnic, stropná konštrukcia je drevená, zateplená, strop je sadrokartón s bodovými svetlami, strešná krytina Ranilla. Dom je zaizolovaný proti zemnej vlhkosti, zvonku je zateplený polystirénom, povrchová úprava omietka a obklad.  Z vnútra sú omietky a keramické obklady, podlahy plávajúce v kombinácii s modernou dlažbou.Okná sú plastové. Dom je vykurovaný ústredným kúrením s kotlom na tuhé palivo, je tu aj predpríprava na plynový kotol.

Súčasťou predaja je aj moderná kuchynská linka na mieru zo vstavanými spotrebičmi sklokeramická varná doska, elektrická rúra na pečenie, umývačka riadu, chladnička, mikrovlnka. V priestrannej kúpeľni je umývadlo, vaňa aj sprchový kút. 

Prevádzkové náklady cca 80 €/m elektrina 50 €/m drevo na vykurovanie.

dom je napojený na obecný vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka,vlastná žumpa.

Výhody: luxusný, slnečný, tiché prostredie, škola, škôlka, turistika, cykloturistika.

Cena 134 900 €

Možna dohoda na cene.Cena nehnuteľnosti je kompletná a uvádzana vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. V stanovenej cene je zahrnutý kompletný právny servis a poplatky potrebné pri prevode nehnuteľnosti. Taktiež vybavenie hypotéky podľa požiadaviek klienta.

Maklér:

makler
Maklér:Viktória Brozová
Telefón:0915881382
E-mail:vitoreal-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...