Vyhľadávanie





V ponuke je 66 nehnuteľností.

PREDANÁ-VÝRAZNÁ ZĽAVA 3 izbový prerobený byt Trebišov - ulica Kutnohorská

Cena:
56 990,00 €
Kraj: Košický kraj
Okres: Trebišov
Obec: Trebišov
Ulica: Kutnohorská
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 65 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: D1
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj pekný slnečný 3 izbový byt v Trebišove na ulici Kutnohorskej. Bytový dom je zateplený a chemicky kotvený - to znamená žiadne plesne a praskliny na omietkach. Je na ňom nová strecha a nový výťah. Byt je situovaný vo výbornej menej rušnej časti mesta, v blízkosti OD Kaufland, škola, školka, pošta, železničná a autobusová stanica. Samotný byt prešiel rekonštrukciou, výmena okien, rekonštrukcia bytového jadra, nové podlahové krytiny, nová kuchynská linka so spotrebičmi, bezpečnostné dvere. Bytový dom je čistý a slušný.


Plocha: úžitková 65m2 + balkón z kuchyne, murovaná pivnica 5m2. Nachádza sa na 5. poschodí z 8 s výťahom. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: omietky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, kúpeľňa spojená s WC. Vybavenie kuchyne: priestranná kuchynská linka s posedením pre 4 osoby, sporák. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: panelová. Kúrenie: centrálne. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Výhody: slnečný, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, zateplený bytový dom.

Cena 56 990 €

Pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene.Cena nehnuteľnosti je kompletná a uvádzana vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. V stanovenej cene je zahrnutý kompletný právny servis a poplatky potrebné pri prevode nehnuteľnosti. Taktiež vybavenie hypotéky podľa požiadaviek klienta.

Maklér:

makler
Maklér:Vincent Ďurista
Telefón:+421918912279
E-mail:vincent.durista-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

TOP
ponuka

Exkluzívne na predaj 1 i byt Cesta pod Hradovou

1 izbový byt Cesta pod Hradovou, Košice-Sever (okres Košice I)

Exkluzívne na prenájom novostavba rodinného domu na Panoráme

Domy a vily Hrabová, Košice-Vyšné Opátske (okres Košice IV)
Všetky TOP ponuky
Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...