Vyhľadávanie





V ponuke je 65 nehnuteľností.

PREDANÉ - Predáme rodinný dom - Maďarsko - Vizsoly - len sa nasťahovať

Cena:
32 600,00 €
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Okres: Abaúj-Hegyközi
Obec: Vizsoly
Ulica: Vizsoly
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Počet miestností: 2
Podlahová plocha: 90 m2
Plocha pozemku: 1460 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: M947
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PREDANÉ - Predáme rodinný dom - Maďarsko - Vizsoly . Ak hľadáte dom, do ktorého sa rovno môžete nasťahovať, práve ste ho našli. Dom je na priestrannom pozemku 1460m2. Samotný dom má cca 90 m2, na dvore je letná kuchyňa, kde je studňa s čerpadlom,  nachádza sa v kľudnom prostredí. V dome prebehla kompletná rekonštrukcia- nová škridľová strecha, zavedený vodovod,menená elektrina, kúrenie je plynovými konvektormi- tu boli dané nové rozvody plynu, na dvore posedenie, vo vnútri sú plávajúce podlahy,dlažba,  plastové okná, nové dvere, nové stropy....  V dome sú 2 úplne nové kúpelne - vaňa, WC, sprchovací kút bojler , ďalej k domu patrí garáž s montážnou jamou, pivnica. Dom má 2 izby, 2 kuchyne, 2 kúpelne, 2x WC. V pivnici je takisto zavedená  elektrina. Podkrovie je možné urobiť obývateľným - dajú sa tu urobiť až 3 izby, v prípade, ak máte záujem o viac izieb. Postavený je z tehlových blokov. Dom sa predáva zariadený. V záhrade sú ovocné stromy, hrozno, tuje. Z Košíc ste v obci cca za 40 min. jazdy autom.

Zabezpečujeme kompletný právny servis v Maďarsku, pomoc pri prepisoch energií s dlhoročnými skúsenosťami pri predaji nehnuteĺností v Maďarsku. V CENE VŠETKY NÁKLADY SPOJENÉ S PREVODOM NEHNUTEĽNOSTI.

V prípade, ak vás ponuka zaujala, volajte tel.č.:0905361699.  Kompletnú ponuku si môžete pozrieť na stránke vitoreal.sk
V prípade, ak vám nedvíham telefón, som pracovne zaneprázdnená, zavolám vám naspäť hneď, ako to bude možné.

Maklér:

makler
Maklér:Markovičova Daniela
Telefón:0905361699
E-mail:dmarkovicova-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...