Vyhľadávanie





V ponuke je 65 nehnuteľností.

PREDANÝ !!! EXLUZÍVNE - novostavba rodinného domu v Dargove, iba 30 km od Košíc

Cena:
103 000,00 €
Kraj: Košický kraj
Okres: Trebišov
Obec: Dargov
Ulica: Nová
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 3
Podlahová plocha: 80 m2
Plocha pozemku: 849 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 1433
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PREDANÝ !!!

Exluzívne vám ponúkame na predaj rodinný dom vo vyhľadávanej obci Dargov, na ulici Nová. Obytná plocha rodinného domu je cca 80 m2  Pozemok má 849 m2 a je pekný široký (šírka 18m, dĺžka 50 m). Bungalow bol skolaudovaný v r. 2010.

V dome sú 2 spálne,  priestranná obývačka a kuchyňa s jedálenským kútom. Z obývačky je východ na terasu a do záhrady. V kúpeľni je vaňa, umývadlo, práčka, a toaleta.

Dom je postavený z Ytongu, na streche je škridla Bramac, dom je zateplený 10cm polistyrénom. Podlahy sú plávajúce, okná plastové. Vykurovanie je riešené elektrickými kolektormi a krbom na pevné palivo. Do domu je zapojená obecná voda, elektrina, odpad je riešený do vlastnej žumpy a plyn je pred pozemkom. Mesačné prevádzkové náklady sú cca 80 €. 

Dom sa nachádza na širokom rovinatom pozemku v tichej uličke, kde prechádzajú iba auta domácich. V blízkosti sú lesy, futbalové ihrisko, na ulici je škôlka, kostol. Ulička je prepojená skratkou s Hlavnou ulicou kde sa nachádza malý park, obecná posilňovňa, denný stacionár pre dôchodcov, obchod a ďalšie.

Obec Dargov má dobru polohu a má výbornú dostupnosť do všetkých okresných miest v okolí (Košice, Trebišov, Michalovce, Vranov N/T). Je vzdialená od všetkých týchto miest len 30 km. Autobusové linky premávajú každých cca 30 min. oboma smermi. V obci sú 2 potraviny, 1 obchod zo zmiešaným tovarom, škôlka, ZŠ je v Sečovciach cca 11 km, je tam športový areál s bowlingom, tenisové kurty, pekné prostredie uprostred Slanských vrchov.

Cena 103 000 €

Možna dohoda na cene.Cena nehnuteľnosti je kompletná a uvádzana vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. V stanovenej cene je zahrnutý kompletný právny servis a poplatky potrebné pri prevode nehnuteľnosti. Taktiež vybavenie hypotéky podľa požiadaviek klienta.

Maklér:

makler
Maklér:Viktória Brozová
Telefón:0915881382
E-mail:vitoreal-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...