Vyhľadávanie





V ponuke je 66 nehnuteľností.

PREDANÉ -Predáme rodinný dom - Maďarsko - Hidasnémeti

Cena:
79 900,00 €
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Okres: Abaúj-Hegyközi
Obec: Hidasnémeti
Ulica: Hidasnémeti
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Počet miestností: 3
Podlahová plocha: 100 m2
Plocha pozemku: 1157 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: M897
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PREDANÉ - Ponúkame na predaj ponúkame rodinný dom- Maďarsko -  Hidasnémeti ,s veľkým pozemkom o výmere 1157 m2 vo vzdialenosti 20 km od KE,cca 15 min cesty autom. Výborná a rýchla dopravná dostupnosť, veľkou výhodou je železničné spojenie Hidasnémeti – Košice. Vhodné na každodenné dochádzanie za prácou. Rodinný dom sa nachádza v dobrej časti obce mimo hlavnej cesty.Dom prešiel v roku 2017 kompletnou a dôkladnou rekonštrukciou. Menená bola komplet elektroinštalácia, rozvody, nové stierky, stropy, podlahy, podlahové kúrenie, plastové okná a dvere. Strecha je vo veľmi dobrom stave, menená bola pred 6 rokmi. Rodinný dom s úžitkovou plochou 100 m2 pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky spojenej s kuchyňou, spálne a izby. kúpeľne, WC a technickej miestnosti. Predpríprava na poplašné zariadenie. Dom sa predáva vrátane vstavaných spotrebičov v kuchyni.

Napojený je na všetky inžinierske siete (voda, plyn, elektrina) aj vlastná studňa na pozemku. Dom je čiastočne podpivničený.

V prípade, ak vás ponuka zaujala, volajte tel.č.:0905361699.Kompletnú ponuku si môžete pozrieť na stránke vitoreal.sk V prípade, ak vám nedvíham telefón, som pracovne zaneprázdnená, zavolám vám naspäť hneď, ako to bude možné.

Maklér:

makler
Maklér:Markovičova Daniela
Telefón:0905361699
E-mail:dmarkovicova-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

TOP
ponuka

Exkluzívne na predaj 1 i byt Cesta pod Hradovou

1 izbový byt Cesta pod Hradovou, Košice-Sever (okres Košice I)

Exkluzívne na prenájom novostavba rodinného domu na Panoráme

Domy a vily Hrabová, Košice-Vyšné Opátske (okres Košice IV)
Všetky TOP ponuky
Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...