Vyhľadávanie





V ponuke je 65 nehnuteľností.

PREDANÉ !! - dvojpodlažná novostavba za bezkonkurenčnú cenu iba 6 Km od Michaloviec

Cena:
119 000,00 €
Kraj: Košický kraj
Okres: Michalovce
Obec: Petrovce nad Laborcom
Ulica: Hlavná
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 6
Podlahová plocha: 256 m2
Plocha pozemku: 1669 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 1425
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PREDANÉ !!

Ponúkame Vám na predaj nízkoenergetický, veľký rodinný dom v obci Petrovce nad Laborcom. Plocha: úžitková 256m2, zastavaná 256m2. Rovinatý pozemok o veľkosti 1669 m2 má šírku 28 m a dĺžku 68 m. Slnečný pozemok sa nachádza na začiatku obce s výborným prístupom autom hneď pri autobusovej zastávke. 

Dvojpodlažný dom bol skolaudovaný v januári 2017. Dom je postavený z tvárnic  Ytong lambda. Jedná sa o tvárnicu, ktorá má izolačné vlastnosti a nie je potrebné dom zateplovať polystyrénom. Strecha je plechová so vzorom keramickej krytiny. Pôjd je izolovaný fúkanou izoláciou. Okná sú s izolačným trojsklom. Zvonku je potrebné natiahnuť iba sieťku a omietky.

V dome je podlahové vykurovanie, zabezpečené plynovým kotlom zn Wolf. Voda je zavedená do kuchyne z obecného vodovodu, ostatná úžitková voda je z vlastnej studne. Ohrev vody je prostredníctvom solárnej energie cez 300 l zásobník. V obývačke je veľmi kvalitná krbová vložka, do celého domu sú vyvedené prieduchy cez ktoré sa vykuruje aj poschodie (na jedno naloženie drevom vydrží aj 10 hodín). Veľmi nízke náklady na prevádzku domu cca 119 000 €.

V dome sú natiahnuté omietky a stropy sú sádrokartónove s bodovými svetlami. V kúpeľniach je potrebné dokončiť dlažbu a obklady, čo je výhoda lebo si to môžete urobiť podľa vlastného vkusu. Na prízemí sú plávajúce podlahy, na poschodí je potrebné podlahu dokončiť, poschodie je potrebné vymaľovať. Kuchyňa sa predáva bez kuchynskej linky.

Do domu je zavedená optika, zabezpečený je alarmom a bezpečnostnými dverami.

Dom má 2 podlažia. 

Na prízemí je predsieň, zimná záhrada, veľká obývacia izba s krbom a východom na terasu aj do zimnej záhrady. Ďalej je tam izba, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou, dvojitým umývadlom, vaňou a sprchovacím kútom. Bonus v kúpeľni je moderné zrkadlo s vnútorným podsvietením. Pri kuchyni je komora na potraviny, technická miestnosť s prípojkou na práčku, odkladací priestor pod schodami a vstavaný šatník. 

Na poschodí sú tri izby, kúpeľňa s toaletou a sprchovacím kútom, pri spálni veľký šatník, východ na pôjd skrytý vo výklenku. 

Dom je nepodpivničený. Za domom je veľká krytá terasa a sklad na drevo. Pozemok je neoplotený.

Obec v blízkosti okresného mesta Michalovce (cca 6 km), má výhodné dopravné spojenie (MHD, SAD) ako aj komunikačné napojenie rýchlostnou 4-prúdovou komunikáciou s Michalovcami, v obci je materská škola, obchod, opatrovateľská služba, kultúrne a športové akcie. 

Výhody: luxusná novostavba, slnečný, pekný výhľad, zimná záhrada, možnosť dokončenia domu podľa vlastného vkusu..

Cena 119000 €  Možna dohoda na cene.

Cena nehnuteľnosti je kompletná a uvádzana vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. V stanovenej cene je zahrnutý kompletný právny servis a poplatky potrebné pri prevode nehnuteľnosti. Taktiež vybavenie hypotéky podľa požiadaviek klienta.

Maklér:

makler
Maklér:Viktória Brozová
Telefón:0915881382
E-mail:vitoreal-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...