Vyhľadávanie





V ponuke je 66 nehnuteľností.

PREDANÉ !! dom v krásnom prostredí, Božčice

Cena:
37 500,00 €
Kraj: Košický kraj
Okres: Trebišov
Obec: Parchovany
Ulica: Božčice
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 170 m2
Plocha pozemku: 1364 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: B81
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PREDANÉ !!

Ponúkame Vám na predaj zariadený dom v Božčiciach, ktoré sú časťou obce Parchovany. Plocha: podlahová 150m2, pozemku 1364 m2. Podlaha: Dlažba, plávajúce podlahy, zrenovované drevené dile. Steny: stierky. Okná: drevenné (pôvodné) v dobrom stave. Vybavenie kúpeľne: veľká nová kúpeľňa so sprchovacím kútom. Vybavenie kuchyne: zrenovovaná kuchynská linka v štýle mediteran, sporák. Kúrenie: lokálne (gamatky), možnosť vybudovania kozuba. Sedlová strecha s eternitovou krytinou. Rovinatý široký pozemok s množstvom vysadených nových druhov ovocných drevín, viniča, malín, čučoriedok.... Asfaltová prístupová cesta. Čiastočné podpivničenie. Na pozemku a v dome sa nachádza nový vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka. Na pozemku sa nachádza studňa. Na pozemku sa nachádza nová žumpa. Výhody: slnečný pozemok a tým pekne presvetelný dom, tiché prostredie,  dieľňa, rybolov, turistika, cykloturistika, tichá a čistá dedina ideálna na pokojné bývanie prípadne na víkendovú chatu. Cena 37 500 €.

Cena bytov je uvádzana vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. Aktuálnu výšku provízie nájdete v cenníku realitnej kancelárie. V stanovenej provízii je zahrnutý kompletný právny servis a poplatky potrebné pri prevode nehnuteľnosti. Taktiež vybavenie hypotéky podľa požiadaviek klienta.

Maklér:

makler
Maklér:Viktória Brozová
Telefón:0915881382
E-mail:vitoreal-ZVNC-vitoreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

TOP
ponuka

Exkluzívne na predaj 1 i byt Cesta pod Hradovou

1 izbový byt Cesta pod Hradovou, Košice-Sever (okres Košice I)

Exkluzívne na prenájom novostavba rodinného domu na Panoráme

Domy a vily Hrabová, Košice-Vyšné Opátske (okres Košice IV)
Všetky TOP ponuky
Zoznam
nehnuteľností

Novinky a aktuality

(NE) výhody exkluzivity, Záujemcu o kúpu nehnuteľnosti pri hľadaní zaskočí ponuka nehnuteľnosti inzerovaná veľa krát za rôznych podmienok a za rôzne ceny. Čo by ste si pomysleli v takomto prípade vy ? Nulla luctus dui vel elit adipiscing vestibulum. Proin molestie volutpat odio sed dictum. Cras...